logo
RNTV Live

Femeie în vârstă de 35 de ani agresată sexual: Apărătorul acesteia a predat cazul Polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Ploiești

OIP
Constantin Corina

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au fost sesizați, la data de 3 iunie a.c, de către un bărbat, apărător ales al unei femei de 35 de ani, cu privire la faptul că aceasta ar fi fost hărțuită sexual.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au constat faptul că femeia ar fi fost angajată a unei instituții publice începând cu anul 2016 și până în prezent.

De asemenea, a fost identificată și persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 59 de ani, din cadrul aceleiași instituții.

Polițiștii sunt în continuare angajați în investigarea pentru determinarea tuturor circumstanțelor. În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru presupusa comitere a infracțiunilor de hărțuire sexuală și utilizarea abuzivă a funcției în context sexual.

Surse RepublikaNews afirmă că barbatul despre care se face referire ar fi un primar dintr-o comună învecinată Ploieștiului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor