logo
RNTV Live

Femeie din Plopeni, acuzată de uciderea unei pisici. A fost plasată în arest pentru 24 de ore

O prahoveancă a luat împrumuturi cu acte false, iar acum”plăteşte”cu ani de închisoare
Erika Stoica

O femeie în vârstă de 64 de ani, din localitatea Plopeni, Prahova, se află sub acuzație că ar fi omorât o pisică. Polițiștii au intervenit în urma unei sesizări primite vineri, conform căreia femeia ar fi aruncat animalul de la balconul unui apartament situat la etajul al treilea al unui bloc, rezultând decesul acestuia.

În urma verificărilor, autoritățile au identificat și au reținut femeia în cauză pentru 24 de ore, conducând-o la sediul unității de poliție pentru audieri. Măsura reținerii a fost dispusă pe baza probatoriului administrat în acest caz.

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Prahova continuă investigațiile într-un dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere a animalelor cu intenție, fără drept.

Cazul atrage atenția asupra necesității respectării și protejării drepturilor animalelor, iar autoritățile fac apel la conștientizarea gravității acestor fapte și aplicarea legii în mod corespunzător.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor