logo
RNTV Live

Ploieşti: Femeie agresată în autobuz:”Fac eu 25 de ani în puşcărie, dar te omor!”/VIDEO

Mihai Constantinescu

Femeie agresată în autobuz:”Fac eu 25 de ani în puşcărie, dar te omor!”. Scene şocante s-au desfăşurat în acest week-end într-un autobuz care circula pe traseul 30. Un bărbat a umilit în public şi a lovit fără milă femeia care îl insoţea. Cel mai probabil, aceasta este partenera de viaţă al agresorului şi cel mai probabil nu a fost prima dată când a fost supusă la astfel de tratamente barbare.

Un martor la întrega scenă a filmat totul şi a postat întâmplare pe o pagină de socilizare , însoţită de următorul comentariu:

“Ploiesti, Prahova, sambata 12.6.2021, ora 13:15Urca in autobuzul 30 un cuplu, el si ea, cu un bagaj dupa ei. La cateva secunde dupa ce pleaca autobuzul din statie se aude un “taci fa, cu*vo, ca doar din vina ta ma fraiereste ala pe mine, mare smecher sunt eu”, din partea unui domn pe la vreo 30 ani, mirosind din toate partile a alcool. Se mai aude un poc, o palma lipita, presupun nevestei, si alte comentarii printre care si rugaminti de “nu ma bate” si amenintari de “fac eu 25 de ani in puscarie dar de omor”, “nu te bag la morga, dar te fac de spital”. In mai putin de 2 minute, femeia vine si se aseaza langa mine, cred ca in speranta de a nu mai primi vreo palma sau vreun pumn. Am simtit cum incepe sa mi fuga inima. Era clar ca daca ma ridic sa zic ceva, deveneam victima colaterala, asa ca am facut ce stiu mai bine: am inceput sa filmez. Barbatul a devenit din ce in ce mai agresiv si a dat cativa pumni in dozatorul de dezinfectant, moment in care a sarit pe el, pe femeie, pe peretii autobuzului, cat si pe mine. Atunci a reactionat si soferul si au continuat amenintarile. Am reusit sa cobor intr-un final, au coborat si ei dupa mine si nu stiam cum sa fug mai repede, mai departe. Am vrut sa sun la politie si dintr-o prostie si frica, nu am facut-o, motiv pentru care am decis sa scriu asta. Imi cer scuze ca nu am facut nimic. Imi cer scuze ca nu am reactionat altfel si ca nu am sunat la 112. Nu-mi doresc sa mai fiu prezenta la astfel de scene sau sa mai existe macar, desi stiu ca sunt comune. Imi cer scuze femeii, pentru ca m-am panicat si nu am stiut cum sa o ajut in momentul ala. Cat pentru concubin, nu doresc niciodata raul cuiva, tu esti o exceptie. Iti doresc exact ce meriti.”, este specificat pe Facebook.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prinsi-la-furat-de-motorina/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/accident-paralela-45/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/breaza-maturata-de-ape-video/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor