logo
RNTV Live

Femeia care ar fi fost violată de polițist, ar fi fost chemată să dea declarații în apartamentul său/ VIDEO

ijp
Erika Stoica

Povestea a început în momentul în care femeia de 36 de ani a mers la Secția 4 de Poliție din Ploiești să depună o plângere față de un bărbat care ar fi înșelat-o cu o sumă de bani și chiar o amenința. Cazul a fost repartizatunui polițist, care ar fi luat declarația femeii și care, spune aceasta, ar fi chemat-o să îi dea detalii pe caz, însă nu la secția de poliție, pe motiv că ar putea să fie urmărită. Așa a ajuns în fața blocului în care locuiește, unde inițial trebuia să se vadă în mașină.

CITESTE ȘI Polițist din Ploiești, acuzat că a violat o femeie în timpul unei anchete

Doar că mai departe femeia povestește că omul legii ar fi invitat-o în apartament, acolo unde ar fi fost constrânsă să întrețină raporturi sexuale. A doua zi s-a întors la secția de poliție să le povestească superiorilor cele întâmplate. Deși surse din anchetă spun că superiorii polițiștilor ar fi vrut să integreze sesizarea, femeia inițial s-ar fi răzgândit, iar mai apoi ar fi mers la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești unde a înaintat plângerea. În plus, surse judiciare mai spun că femeia i-ar fi dat un mesaj polițistului în care îl amenința că va povesti cele întâmplate între ei. Aceleași surse mai spun faptul că au apărut anumite conversații între femeie și polițist în care acestea vorbeau despre întâlnirea lor.

Victima mai explică faptul că ar fi mers și la Serviciul de Medicină Legală, pentru expertiză medicală. IPJ Prahova a precizat că în cauză este deschis un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

Polițstul nu este căsătorit,t, iar ín aartamentul unde s-ar fi produs violul mai locuiește un alt coleg de-ai săi cu care împarte chiria.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor