logo
RNTV Live

Femeia care a pregătit un prânz cu ciuperci susține că este nevinovată de crimă

Dudau Andreea Valentina

O femeie australiană acuzată că ar fi omorât trei persoane cu un prânz contaminat cu ciuperci otrăvitoare a declarat că este nevinovată!

Erin Patterson, în vârstă de 49 de ani, este confruntată cu trei acuzații de crimă și două de tentativă de crimă. Ea a preparat în iulie anul trecut un prânz cu carne de vită Wellington și ciuperci.

Poliția susține, de asemenea, că a încercat să-și ucidă fostul soț în alte trei ocazii. Patterson a pledat întotdeauna nevinovăția.

Ea a declarat în repetate rânduri că nu a intenționat să otrăvească oaspeții. Marți, la Tribunalul de Magistrați din Latrobe Valley, i s-a cerut să-și declare oficial pledoaria în fața acuzațiilor.

„Nu sunt vinovată”, a afirmat ea, apărând printr-un videoclip. Unul dintre invitați a supraviețuit după trei luni de spitalizare.

Patterson a organizat un prânz la domiciliul său din Leongatha pe 29 iulie. Printre participanți s-au numărat fostele sale soacre, Gail și Don Patterson, împreună cu sora lui Gail, Heather Wilkinson, și soțul lui Ian. Poliția a indicat că și fostul soț, Simon Patterson, a fost invitat, dar nu a putut ajunge.

Câteva ore după ce au servit masa, toți cei patru oaspeți s-au îmbolnăvit de ceea ce au crezut inițial că este o otrăvire alimentară severă. În câteva zile, cuplul Patterson, ambii în vârstă de 70 de ani, și Heather Wilkinson, în vârstă de 66 de ani, au murit. Ian Wilkinson, în vârstă de 68 de ani, a supraviețuit, petrecând aproape trei luni în spital.

Poliția afirmă că cei patru au consumat ciuperci extrem de toxice dacă sunt ingerate. Patterson a fost considerată suspectă de poliție după ce a apărut nevătămată după masă.

După luni de investigații, detectivii ar fi descoperit alte trei încercări de crimă pe care Patterson le-ar fi comis împotriva soțului ei înstrăinat între 2021 și 2022. Ea a fost arestată și acuzată oficial de opt infracțiuni în total în luna noiembrie.

Cazul ei va fi acum expediat rapid la Curtea Supremă din Victoria din Melbourne pentru judecată. Prima sa audiere este programată pentru 23 mai.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor