O femeie în vârstă de 43 de ani a pierit instantaneu joi, după ce a fost împinsă de soțul ei de la fereastra dormitorului, situat la etajul III al unui bloc din Zalău, în urma unui conflict cu acesta, conform informațiilor furnizate de Agerpres.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj aduce clarificări vineri, printr-un comunicat de presă, precizând că „din probele adunate până în acest moment s-a constatat că infracțiunea a fost săvârșită în contextul consumului de alcool și că anterior, inculpatul a manifestat comportament agresiv în repetate rânduri față de membrii familiei sale. În legătură cu acest comportament, a fost emis un ordin de protecție provizoriu în cursul anului 2020″, conform informațiilor transmise în comunicatul menționat.

Conform informației citate, deoarece soțul a manifestat în mod repetat acte de violență și amenințări cu moartea îndreptate împotriva soției sale, se presupune că inculpatul a comis infracțiunea cu premeditare.

De asemenea, ancheta a dezvăluit că imobilul în care inculpatul a comis infracțiunea, care îi este imputată, era destinat odihnei acestuia și i-a fost pus la dispoziție de către una dintre fiicele sale. Acest spațiu a fost oferit inculpatului pentru a se relaxa după o petrecere organizată la un local din municipiul Zalău, unde a avut loc sărbătorirea botezului nepoatei inculpatului, eveniment la care au participat toți membrii familiei.

Joi, inculpatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și va fi prezentat în fața instanței vineri, cu propunerea de a fi luată măsura arestării preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *