Prezența ursilor pe traseele și stațiunile montane din Prahova a devenit o obișnuință! De fiecare dată cand au fost emise mesaje RO-Alert în ceea ce privește prezența animalelor sălbatice în zonele amintite, autoritătile au rugat oamenii să fie extrem de precauți pentru că aceste animale sălbatice sunt extrem de imprevizibile și pot ataca oricand. Așa s-a întamplat și ieri pe Jepii Mici unde turista de 19 ani a devenit pradă sigură pentru ursul agresiv. Aceasta a fost pur și simplu sfașiată.

CITESTE SI Filmul tragediei de la Jepii Mici unde o fată a fost ucisă de urs. Iubitul ei a făcut primele declarații/ VIDEO

Zona în care s-a petrecut tragedia este cunoscută ca fiind una în care urșii își fac apariția. Salvamontistii spun, însă, că acest exemplar era extrem de agresiv.
Trupul tinerei a fost adus cu autospecială o salvatorilor montani la sediul Poliției din stațiunea Bușteni. După o cercetare a criminaliștilor trupul acesteia a fost preluat de reprezentanții unei firme de pompe funebre.

Ursul a fost împușcat.

Revenim cu rugămintea de a nu vă aventura pe trasee montane fără a fi echipați corespunzător și să nu încercați să faceți fotografii cu animale sălbatice și, evident, să nu vă apropiați de ele.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews