Un sistem vechi de alimentare cu apa potabila le da mari batai de cap locuitorilor, din comuna prahoveana Pacureti. Instalatia degradata, pusa in functiune inca de acum aproape 40 de ani, face ca apa sa nu ajunga asa cum ar trebui in toate satele din localitate. Asa ca pe caldurile din ultimele zile oamenii se vad nevoiti sa se descurce cum pot. Conducerea de la primarie a pus recent in functiune o noua pompa, care se distribuie corespunzator apa. Desi localitatea beneficiaza de o instalatie noua de alimentare, aceasta nu a putut fi utilizata pana in prezent. Daca sistemul de pompare recent schimbat functioneaza corespunzator, problema ar putea sa fie rezolvata in totalitate. 

Apa cu portia in satele din comuna prahoveana Pacureti. Totul din cauza unui sistem de alimentare vechi, de mai bine de 40 de ani. Sunt zile in care se furnizeaza apa cu portia, sau doar in anumite intervale orare.

In aceasta situatie, pana la remedierea totala a problemei cu furnizarea apei in comuna, oamenii se descurca asa cum pot.

Recent, primaria din Pacureti a inlocuit o pompa la statia din localitatea Bălţeşti, aflata la 5 km distanta . Sistemul ar trebui sa furnizeze apa in mod constant. Doar ca de acolo, si pana in comuna Pacureti sunt pierderi mari pe traseu, din cauza instalatiei invechite.

Daca pompa montata de curand va functiona corespunzator, primarul din localitate isi doreste sa furnizeze apa potabila prin intermediul noii instalatii de apa, in regim de urgenta. Totul dupa ce operatorul HidroPrahova va incheia alte contracte cu cetatenii din comuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *