Fane Căpățână a fost retinut, miercuri, pentru 24 de ore de politistii din Buzau sub acuzatiile de furt calificat si uzurpare de calitati oficiale. Acesta s-ar fi dat drept politist si a oprit in trafic o masina condusa de un cetatean strain caruia i-a furat apoi o importanta suma de bani.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 21 spre 22 ianuarie, polițiștii din Buzău au fost sesizați, prin apel 112, de către un cetățean străin, cu privire la faptul că, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1B, din direcția Buzău către Ploiești, la ieșire din municipiul Buzău, a fost oprit în trafic de către un bărbat. Acesta din urmă s-a dat drept polițist și a cerut actele la control, apoi ar fi sustras din portofelele ocupanților mașinii 3.800 de euro. În urma investigațiilor derulate, polițiștii au stabilit că bănuit de săvârșirea faptei este un bărbat, de 55 de ani, din București.

Acesta a fost depistat pe raza localității de domiciliu și a fost condus la sediul poliției pentru audieri, în vederea continuării cercetărilor și documentării întregii activități infracționale.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *