filmdaily.co

Una dintre cele mai mari emisiuni Netflix, Fabrica de bani, primește o noutate! Filmul se va scufunda mai mult în personajul lui Berlin (Andrés de Fonollosa), un favorit al fanilor din serialul original.

Noul serial va duce telespectatorii într-o „călătorie în anii de aur ai personajului. Când fura în toată Europa, îndrăgostit nebunește”, a spus Alex Pina, creatorul filmului Money Heist, la evenimentul Netflix 2022 Tudum.

Despre ce este filmul?

Există doar două lucruri care vor transforma cu siguranță o zi proastă într-una grozavă: dragostea și o zi de plată în valoare de milioane. Ei sunt cei care îl fac pe Berlin să treacă prin anii săi de aur, o perioadă în care încă nu are nicio idee despre boala lui și nu a rămas prins ca un șobolan în Monetăria Spaniolă. Aici începe să pregătească una dintre cele mai extraordinare furturi ale sale: să facă bijuterii în valoare de 44 de milioane să dispară ca un fel de truc magic. Pentru a face asta, va cere ajutorul uneia dintre cele trei bande cu care a furat vreodată.

Fabrica de bani: Berlin va fi compus din opt episoade. Veți putea viziona toate episoadele pe Netflix după lansarea sa de pe 29 decembrie 2023.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *