logo
RNTV Live

Familia Buzatu a fost exclusă din PSD! Marcel Ciolacu: ”Nu mergem cu jumătăți de măsură!”

marcel-ciolacu
Constantin Corina

Tudor Buzatu, fiului lui Dumitru Buzatu a demisionat din funcția de secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului iar șotia Buzatu este suspendată.

După ce postul de lider al PSD Vaslui, care era ocupat anterior de Buzatu a fost preluat de către eurodeputatul Dragoș Benea, în timpul ședinței PSD, soția lui Buzatu, senatoarea Gabriela Crețu, a fost suspendată din partid, iar fiul lor, Tudor Buzatu, a renunțat la funcția de secretar de stat.

Nu mergem cu jumătăți de măsură!”, a spus Marcel Ciolacu în ședință.

Buzatu a fost prins vineri seara în timp ce primea 1,25 milioane de lei mită pentru a ajuta o companie să obţină un contract. Este vorba despre o mită dată pentru continuarea drumului strategic Bârlad – Laza – Codăești, un drum a cărui valoare totală de realizare depășește 222.000.000 lei.

„Voi convoca mâine de urgență Biroul Politic Național în format online și voi propune colegilor excluderea domnului Dumitru Buzatu din partid. Am spus întotdeauna că în mandatul meu toleranța pentru faptele de corupție este ZERO! Iar cei care nu înțeleg acest lucru nu au ce căuta în PSD!”, scria vineri Ciolacu pe Facebook.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor