logo
RNTV Live

Faceți provizii din timp! Hidro Prahova igienizează rezervoarele și oprește apa în două localități

Hidro Prahova igienizează rezervoarele de apă care alimentează Dumbrava
Ciprian Radu

Hidro Prahova igienizează două rezervoare de apă

HIDRO PRAHOVA continuă programul de igienizări la rezervoarele de apă, în comunele Jugureni și Tinosu

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță programul de oprire a furnizării apei potabile în comunele Jugureni și Tinosu, în perioada 24-25 mai 2018, pentru derularea lucrărilor de spălare și igienizare a rezervoarelor de apă care alimentează cele două localități.

  • Pentru abonații din comuna Jugureni, distribuția apei potabile va fi oprită în data de 24 mai 2018, în intervalul orar 8.00-18.00;
  • În comuna Tinosu, pentru abonații din satele Tinosu, Predești și Pisculești, va fi oprită distribuția apei potabile în perioada 24 mai 2018, ora 8.00 – 25 mai 2018, ora 8.00.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze pentru aceste întreruperi și roagă abonații vizați să își asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic. Înainte de reluarea distribuției, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate, conform reglementărilor în vigoare.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor