logo
RNTV Live

Fabian Stroe, medaliat cu bronz Campionatul European de Box pentru Tineret

boxfabianstroe-1
Erika Stoica

Fabian Stroe, sportivul secției de box a CSM Ploiești, a obținut medalia de bronz la Campionatul European de Box pentru Tineret, desfășurat în Porec, Croația.

Competiția a fost una extrem de dificilă, iar adversarii au fost pe măsură, dar Stroe și-a lăsat amprenta asupra ringului în fiecare meci disputat.

Momentul culminant al parcursului său la campionat a fost semifinala, unde s-a confruntat cu talentatul boxer ucrainean Maksym Chekin. Chiar dacă meciul a fost extrem de echilibrat și tensionat, victoria a mers în final către adversarul său. Cu toate acestea, Fabian Stroe a demonstrat o atitudine de luptător adevărat și a oferit o prestație de invidiat pe parcursul întregii competiții.

Pentru a ajunge în semifinale, Stroe a trecut cu brio de mai mulți adversari de temut. În optimi, a obținut o victorie spectaculoasă prin RSC în repriza a doua împotriva slovenului Tine Jakomini. Apoi, în sferturi, a învins la puncte cu un categoric 5-0 pe polonezul Oskar Grodzicki, demonstrându-și astfel superioritatea pe ring.

Fabian Stroe este antrenat de către Titi Tudor și Adrian Pîrlogea la CSM Ploiești și face parte din Centrul Olimpic de la Brăila, unde este îndrumat de către antrenorii George Perţea și Marian Piţa.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor