logo
RNTV Live

Fabian Stroe, în “sferturile” Campionatului European de Box. Victorie prin RSC în repriza a II-a!

13692099551993038520
Erika Stoica

Ieri, la Campionatul European de Box pentru Tineret, desfășurat în Porec, Croația, sportivul Fabian Stroe, reprezentând secția de box a CSM Ploiești, a avut un debut memorabil, câștigând în mod spectaculos. Stroe a învins în repriza a doua pe slovenul Tine Jakomini prin RSC (Referee Stop Contest). Jakomini a fost numărat de trei ori în total, iar arbitrul de ring a decis oprirea meciului datorită superiorității evidente a lui Stroe. Confruntarea, care a avut loc în optimile de finală ale categoriei de greutate “54 kg”, marchează o performanță remarcabilă pentru tânărul sportiv român.

În următorul tur, programat pentru joi, Fabian Stroe se va confrunta cu Oskar Grodzicki din Polonia, acesta din urmă obținând o victorie la puncte împotriva lui Roman Budikov din Estonia.

Fabian Stroe beneficiază de pregătirea atentă a antrenorilor Titi Tudor și Adrian Pîrlogea la clubul său din Ploiești, iar în cadrul Centrului Olimpic de la Brăila, sub îndrumarea antrenorilor George Perțea și Marian Pița.

Fanii de box pot urmări meciurile în direct pe canalul de YouTube al European Boxing Confederation: https://www.youtube.com/channel/UCXHlcDxLnREean4D-PvS41w.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor