logo
RNTV Live

Extinderea incendiului din Delta Dunării a fost oprită

645C53FC-9EF7-4E88-91D6-0803E7B5FE39_4_5005_c
Tudor Teodora

Incendiul din Delta Dunării ce a izbucnit luni seară, se manifestă, marți dimineața, cu o intensitate scăzută, într-o zonă inundabilă, iar pompierii au reușit să oprească extinderea focarelor către gospodării. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a anunțat că pompierii s-au retras în cursul nopţii, după ce au reuşit oprirea extinderii focarelor.

“În jurul orei 01:00 pompierii din cadrul Pichetului Crişan s-au retras din dispozitiv, reuşind să oprească extinderea focarelor către gospodăriile din apropiere. În acest moment incendiul se manifestă într-o zonă inundabilă cu o intensitate scăzută”, a transmis ISU Tulcea.

Conform sursei citate, suprafața afectată este de aproximativ 150 de hectare. 

Pompierii de la Crişan au intervenit, luni seara, cu două ambarcaţiuni pentru limitarea unui incendiu de vegetaţie care se manifesta în apropiere de Sulina.

“Incendiul a fost monitorizat de către agenţii ARBDD din zona de interes, iar în urma evaluării, până la acest moment nu există pericolul de extindere, acesta manifestându-se într-o zona inundabilă. Cinci subofiţeri din cadrul Pichetului de Pompieri Crişan asigura măsuri de protecţie în caz de necesitate la locuinţele aflate în apropierea focarelor dar şi pentru a monitoriza şi a împiedica răspândirea incendiului peste canalele ce îl delimitează”, a transmis ISU Tulcea, luni seara.

Sursa citată a menționat că incendiul se dezvolta în zona Canalului Bărbosu intersecţie cu Canalul Cardon cu extindere către Mila Marină 2.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații găsiți aici: Pompierii au reușit să oprească extinderea incendiului din Delta Dunării către gospodării

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor