logo
RNTV Live

Expoziție caritabilă „Prin ochi de copil”! pe 7 decembrie, începând cu ora 18:30 în București

Captură ecran (202)
Constantin Corina

Evenimentul va fi urmat de o licitație deschisă, iar fondurile obținute vor fi transformate în burse pentru tinerii artiști în devenire: materiale, rechizite, susținerea unui curs, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Expoziția adună picturi și desene create de copiii instituționalizați, care au descoperit în artă o sursă de putere pentru a merge mai departe. Evenimentul va fi urmat de o licitație deschisă, iar fondurile obținute vor fi transformate în burse pentru tinerii artiști în devenire: materiale, rechizite, susținerea unui curs, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Pentru a participa, este nevoie să faceți o donație de 150 lei, scanând codul QR din fotografia atașată. Prețul de pornire pentru lucrările din licitație este de 250 lei. Nu ratați ocazia de a contribui la această cauză nobilă și de a experimenta frumusețea creațiilor copiilor!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor