logo
RNTV Live

Explozie în parcare: bărbat ars de viu în mașina sa

sinucidere_ars
Theo Tănăsescu

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a decedat după ce autoturismul în care se afla a explodat într-o parcare din comuna Șcheia, Suceava.

Autoturismul bărbatului a explodat în timp ce se afla în parcarea Rulmentul din comuna Șcheia.

Primii care au intervenit au fost lucrătorii de la o reprezentanță auto din zonă, care au auzit o bubuitură puternică, iar când au văzut flăcările au venit cu stingătoare, reușind să localizeze incendiul.

La fața locului au venit cei de la ISU Suceava, care au scos bărbatul din mașină, însă, din păcate, medicii nu au putut decât să constate decesul acestuia.

Bărbatul s-ar fi sinucis

Potrivit celor de la ISU, cauza probabilă de izbucnirea incendiului este folosirea intenționată a unei surse de aprindere.

În interiorul mașinii a fost găsit un recipient cu benzină, iar toate indiciile arată că incendiul a pornit din interiorul habitaclului, compartimentul motor fiind neafectat de flăcări, iar scurt circuitul electric este exclus, dat fiind faptul că mașina avea baterie activă când au ajuns cei de la pompieri.

Se pare că bărbatul nu era la prima tentativă de suicid

Așadar, polițiștii iau în calcul varianta unei sinucideri, însă nu exclud și celelalte ipoteze.

Din primele informații, se pare că bărbatul lucra la o reprezentantă auto din apropiere, iar colegii săi spun că l-au văzut în urmă cu aproximativ o oră, însă ulterior au crezut că a plecat în pauza de masă.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor