Sursă: Wikipedia

Pe 13 mai ai ocazia să experimentezi pentru o zi viață de student la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București.

Mai jos puteți citi mesajul transmis de către reprezentanții Asociației Studenților în Drept către elevii care își doresc să aplice în acest proiect.

Dragă viitor student,

Noi, viitorii tăi colegi, știm cel mai bine cât de greu poate fi să îți alegi calea pe care vrei să o urmezi. Tocmai de aceea te invităm la proiectul „O zi student“, ca să poți gusta din ceea ce înseamnă să îți petreci anii studenției în facultatea noastră. 

Te-ai întrebat vreodată cum este să fii în băncile Facultății de Drept, iar un profesor să îți vorbească, sau te-ai întrebat care e vibe-ul studenților de la Drept ori cum este abordată o speță juridică? Dacă da, ești în locul potrivit! 

Asociația Studenților în Drept ți-a pregătit un proiect ce va îmbina formalul cu informalul, noutățile cu distracția. Prin proiectul „O zi student“ vei putea adresa întrebări profesorilor, studenților, vei putea vedea facultatea și îți vei putea petrece timpul cu viitorii tăi colegi.

Chiar dacă nu ești decis la ce facultate vrei să dai sau dacă doar îți dorești să îți găsești răspunsul la curiozitățile despre Facultatea de Drept a Universității din București, te așteptăm în data de 13 mai să ne cunoaștem!

Te invităm să completezi formularul până pe 9 mai, ora 23:59, iar, mai departe, doar pune-ți zâmbetul pe buze și hai să vezi cum e la Drept!

https://forms.gle/2MUK52zSKWEsrNP68

Abia așteptăm să te vedem la noi în facultate!

Ai tăi, 
viitorii colegi

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *