Haide sa descoperim împreună cele mai interesante atracții turistice.

Când vă aventurați într-o vacanță, cazarea este doar unul dintre aspectele acelei aventuri. La fel de memorabile sunt și experiențele pe care le trăiți departe de casă: locurile pe care le descoperiți, mâncărurile pe care le degustați și oamenii cu care interacționați.

În ultima vreme, s-a pus tot mai mult accent pe aspectul experiențelor de călătorie, care includ activități precum lecții de gătit, snorkeling, vizitarea caselor bântuite, explorarea caselor istorice, degustări de vinuri sau plimbări cu tramvaiul.

Chiar dacă Airbnb este recunoscut în primul rând ca o platformă pentru rezervarea de cazare, este important de știut că poate fi folosită și pentru a rezerva o varietate impresionantă de activități.

Experiențele disponibile prin Airbnb acoperă întreaga gamă de opțiuni, de la tururi clasice conduse de ghizi experimentați până la experiențe unice, cum ar fi plimbările cu săniile trase de câini prin tundra arctică dar desigur, toate acestea vin la un cost, platforma fiind dedicată furnizării de servicii de înaltă calitate și este conectată cu diverși ghizi care vă pot oferi o perspectivă complet nouă asupra călătoriilor dvs.

Multe dintre activitățile pe care le vom descrise curand au fost testate personal de o echipă de jurnaliști de la cntraveler.com, care au împărtășit trăirile lor în jurul lumii.

Unul dintre membrii echipei Adevarul, Jessica Poitevien, a experimentat personal un curs de croitorie oferit de Sebo Marobela în Johannesburg, iar Ghidul Mustapha te va conduce în Munții Atlas, însoțit de câteva cămile ceea ce înseamnă ca taseul către Valea Ourika implică schimbarea autovehiculelor cu o cămilă.

 Apoi, Cappadocia nu se rezumă doar la baloane cu aer cald și peisaje deosebite la apus; este și un adevărat refugiu pentru artiști.

Hasan, un ceramist local și gazdă pe Airbnb, organizează ateliere de olărit. Această experiență nu se limitează doar la lecții despre meșteșugul olăritului, ci include și transport de la hotel, plus o gustare cu o cană de cafea sau ceai turcesc.

În alte zile puteți degusta vinuri într-un sidecar la Bordeaux sau puteți sa descoperiți Parisul noaptea cu motocicleta.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *