logo
RNTV Live

Experiență traumatizantă pentru o profesoară: Agresată cu pumnii de către soț în fața elevilor

profesoara_batuta
Theo Tănăsescu

O profesoară de la o școală dintr-o comună din județul Vaslui a trăit o experiență traumatizantă atunci când a fost agresată fizic de către propriul soț. Incidentul a avut loc în imediata apropiere a școlii, iar mai mulți elevi au fost martori involuntari la această situație șocantă.

Profesoara din comuna Banca a fost agresată de soț în fața școlii în care aceasta predă. Bărbatul a chemat-o afară pentru a discuta o problemă, femeia a ieșit și, în decurs de câteva secunde, lucrurile au degenerat.

„El i-a cerut telefonul, ea nu a vrut să i-l dea și a încercat să i-l ia cu forța. A lovit-o și a tras de ea până i-a luat geanta și apoi telefonul”, a povestit un vecin care a asistat la întreaga scenă, potrivit vremeanoua.ro.

De față erau mai mulți elevi care ieșiseră de la ore

O colegă de-ale profesoarei a sunat imediat la 112 și în câteva minute a ajuns un echipaj de Poliție.

Soțul agresor a plecat înainte ca oamenii legii să ajungă, însă, a fost audiat ulterior și informat că s-a emis un ordin de protecție provizoriu și nu are voie să se apropie la mai puțin de 300 de metri de soția sa.

Soțul agresor este consilier local
Bărbatul se numește Iordănel Cernat și este consilier local în comuna Banca, potrivit sursei citate. Contactat de reporteri acesta a spus că a fost doar “o ceartă în familie”, nicidecum o agresiune.

“Da’ eu fac așa ceva? Ăștia (n.r. opoziția) au scos așa ceva. Nu vedeți cum e politica asta?”, a spus Iordănel Cernat.

Pe numele lui s-a deschis un dosar pental pentru trei infracțiuni
“La data de 26 februarie 2024, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o femeie de 51 de ani, din comuna Banca, cadru didactic la o unitate de învățământ din aceeași localitate, ar fi fost agresată și deposedată de telefonul mobil de către sotul său, în incinta unității de învățământ.

În cauză a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru infracțiunile de furt, violență în familie și distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.

Totodată, a fost emis ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, impotriva barbatului de 50 de ani, din comuna Banca, bănuit de comiterea infracțiunilor”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor