logo
RNTV Live

EXCLUSIV: Ziua Internaționala a Toleranței, sărbătorită la Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” din Ploiești

image-229
Dudau Andreea Valentina

În această săptămână, cu ocazia Zilei Internaționale a Toleranței, catedra de socio-umane în colaborare cu cea de religie au organizat o activitate tematică la Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” din Ploiești!

Cu ocazia Zilei Internaționale a Toleranței, la Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” din Ploiești, catedra de socio-umane în colaborare cu cea de religie au organizat o activitate tematică la care au fost prezenți elevi ai claselor gimnaziale și liceale.

În cadrul activității au fost prezentate principiile care stau la baza conceptului de toleranță ilustrate prin materiale audio-video.

La final, au avut loc discuții în care elevii au dat exemple din viața cotidiană în care toleranța este nu doar necesară ci ar trebui să fie ceva natural.

Ziua Toleranței este o sărbătoare internațională care are loc în fiecare an pe 16 noiembrie. Scopul acestui zile este de a promova și de a celebra toleranța, respectul și înțelegerea între diferite culturi, religie, etnii și grupuri sociale. Ziua Toleranței nu amintește de importanța acceptării diversității și de necesitatea de a construi o lume în care oamenii să trăiască în armonie și pace, indiferent de diferențe lor. Este o ocazie de a reflecta asupra propriilor prejudecăți și de a promova dialogul și cooperarea între comunități.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor