logo
RNTV Live

EXCLUSIV: Plantare de copaci la Ariceștii-Rahtivani

Video/ Metodă pur românescă de a transporta brazii. Nu o să-ţi vină să crezi!
Dudau Andreea Valentina

George Orbu, primarul comunei Ariceștii-Rahtivani: „PLANTEZA UN BRAD! Creăm punți între generații!”!

În urmă cu câteva săptămâni, au început lucrările între satele Stoenesti-Aricesti și Stoenesti – Tg. Nou: lucrări care includ piste de bicicletă / trotuare pietonale, iluminatul public, canalizarea dar și reamenajarea peisagistică, respectiv înlocuirea duzilor care se aflau la marginea drumului.

Astfel, zilele acestea, duzii vor fi înlocuiți prin plantarea unei “perdele” de brazi – în total peste 1100 buc!

Programul acțiunii de plantare este următorul:
  • Vineri, 29 martie, începând cu ora 10:00, sunt așteptați elevii școlii din Aricestii Rahtivani. Plantarea arborilor va demara de la ieșirea din Aricestii Rahtivani, pe partea dreaptă a drumului, în direcția către Stoenesti.
  • Sâmbătă, 30 martie, la aceeași oră, începând cu ora 10:00, sunt invitați copiii și elevii de la școala din Stoenesti.
  • Acțiunea va continua și în săptămâna următoare, pe cealaltă parte a drumului, însă numai după ce conducta rețelei de canalizare va fi îngropată. Atunci vor fi invitați elevii de la școala din Nedelea, iar data exactă va fi anunțată din timp.

In cadrul acestor acțiuni de plantare arbori este invitat oricine dorește, dar mai ales tandemul “un adult-un copil” pentru ca plantând un arbore, “sădim” mândria apartenentei și “creștem” rădăcini la aceste locuri frumoase dar mai ales, creăm punți între generații, ocazii unice și frumoase.

P.S. Pe adulți îi rugăm să aducă lopeți sau cazmale și voie bună, de restul ne ocupăm noi!

George Orbu, primarul comunei Ariceștii-Rahtivani

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor