logo
RNTV Live

EXCLUSIV: Încă un obiectiv finalizat, la Buda

430766872_1918894171859035_3654766274610511583_n
Dudau Andreea Valentina

Încă un obiectiv finalizat, de data aceasta în satul Buda din comuna Ariceștii-Rahtivani!

În extinderea parcului de joacă pentru copii din satul Buda, pe terenul liber și nefolosit, săptămâna aceasta a fost finalizată o zonă de agrement. Aceasta cuprinde lee pentru plimbare dotată cu băncuțe și fântână arteziană, foișoare și grătare pentru picnic, teren pentru volei și badminton.

Zona amenajată este iluminată cu lămpi/panouri solare. În urma unui regulament de funcționare care va fi votat de către Consiliul local va fi dat spre a fi folosit de către cetățenii în cel mai scurt timp!

George Orbu, primarul comunei Ariceștii-Rahtivani: „Și tot în “registrul” amenajării parcurilor și locurilor pentru agrement, săptămâna aceasta, a fost scos la licitație construirea parcului de la Stoenesti (pe terenul “Lazarof”). Avem în plan ca astfel de zone să le amenajăm în fiecare sat, astfel încât, să oferim cetățenilor zone pentru petrecerea timpului în aer liber cat mai mult.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor