CUPA FULGILOR DE NEA: Primul concurs de dansuri moderne organizat în Aricestii Rahtivani!

George Orbu, primarul comunei Ariceștii Rahtivani: „Sâmbătă, 09.12.2023, am trăit emoțiile dar și bucuria de a fi gazdele și organizatorii primului concurs de dans Modern, Latino, Etno, Contemporan, Zumba, Tematic, Hip-Hop, sportiv etc din comuna noastră.”

La sala de sport “Ilie-Radu Marinescu” din Nedelea s-au întrecut peste 45 de echipe si peste 500 de copii din mai multe comune prahovene și nu numai!

„Din comuna noastră, au participat peste 180 de copii, copii care frecventează atât cursurile de dansuri organizate de Primarie dar și in cadrul altor formații cum ar fi, “Simo Dance Nedelea”. Cu această ocazie, le mulțumim pentru efort, timp și dăruire doamnelor Elena Miculeasa – inspector Cultură în cadrul Primăriei și instructor Alina Andrei precum și tuturor celor care au ajutat la organizarea și desfășurarea în condiții bune a programului-festival de ieri. Considerații și felicitări speciale tuturor copiilor și formațiilor de dansatori care ne-au încântat cu programul lor în cadrul primului concurs de acest fel din comuna noastră dar și doamnelor și domnilor instructori pentru pasiunea, răbdarea, timpul și efortul depus cu acești copii minunați.” adaugă primarul.

Menționăm faptul că acest concurs-festival se înscrie în acțiunile și determinarea Primăriei de implicare a copiilor din comună în cat mai multe activități și concursuri extrașcolare, activități care vor dezvolta competențele. De asemenea, programul de activități îi va pregăti pentru un viitor mai bun și mai frumos.

„Personal, doresc să mulțumesc tuturor părinților și bunicilor pentru implicarea activă și sprijinul în organizarea acestor evenimente pentru copii și doresc să îi asigur, mai ales pe cei care m-au întrebat in mai multe ocazii, ca DA, astfel de activități pentru copiii noștri le vom promova și le vom desfășura și anul viitor.” a încheiat George Orbu într-o postare pe o rețea de socializare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *