logo
RNTV Live

EXCLUSIV: Consiliul Județean al Elevilor Prahova are o nouă conducere!

image-187
Dudau Andreea Valentina

Află cine se află acum la conducerea Consiliul Județean al Elevilor Prahova: cine sunt tinerii implicați în viața elevilor prahoveni?

La data de 19 ianuarie, în Ploiești, a avut loc Adunarea Generală a Consiliului Județean al Elevilor Prahova. În cadrul acestei întâlniri, au avut loc alegerile pentru noul Birou Executiv și Departamente.

Rezultatele alegerilor din luna ianuarie au adus în prim-plan o echipă talentată și diversificată de tineri lideri, fiecare contribuind cu idei proaspete și o pasiune puternică pentru schimbare. Obiectivul lor comun este consolidarea rolului Consiliului Județean al Elevilor Prahova ca un reprezentant activ și eficient al elevilor din județ, colaborând strâns cu autoritățile locale și instituțiile de învățământ pentru a promova interesele elevilor.

Sub coordonarea lui Alexandru Soare, noul mandat își propune priorități precum inovarea programelor educaționale, facilitarea accesului la resursele necesare învățării și promovarea participării active a elevilor în comunitate: „Suntem hotărâți să construim un mediu educațional mai incluziv, echitabil și stimulant pentru toți elevii din Prahova.”

Alexandru-Antonio Soare a fost ales noul președinte al Consiliului Județean al Elevilor Prahova, acesta devenind cel care va coordona activitatea structurii și se va asigura că vocea elevilor este nu doar auzită cât și ascultată prin intermediul elevilor reprezentanți. De asemenea acesta va trebui să îndrume noul Birou executiv format la momentul de față din: Alexandru Soare (președinte), Maria Costache (secretar executiv), Bianca Mirică (vicepreședinte), Magda Ilie (vicepreședinte), David Ene (vicepreședinte interimar). De asemnea echipa a fost completată de către Alexandru Popa (Director al Departamentului pentru integrarea grupurilor vulnerabile și a celor etnice) și Zănogeanu Mădălin (Director al Departamentului pentru învățământ gimnazial) care au fost aleși tot pe data d 19 ianuarie.

Alexandru Soare președintele CJE PH: „Este important să subliniem că obiectivele propuse pentru acest mandat  sunt realizabile cu determinare și efort susținut. Consiliul Elevilor este, în esență, o familie unită de elevi dedicați care își propun să amplifice vocea colegilor lor și să contribuie la îmbunătățirea sistemului educațional din Prahova.  Este esențial să punem accentul pe comunicare, fie că vorbim de comunicare dintre elevi și cadrele didactice, fie că vorbim despre comunicarea dintre CJE și actorii din sistemul educațional prahovean. Tocmai de aceea ne dorim să avem o relație cât mai deschisă cu fiecare structură ce poate avea un impact asupra elevilor. Săptămâna aceasta am stabilit de asemenea ședințe de lucru alături de Inspectoratul Școlar Județean Prahova cât și cu Biroul de Siguranță Școlară din cadrul IPJ PH pentru a creiona viitoare colaborări.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor