logo
RNTV Live

EXCLUSIV: Ce măsură ȘOCANTĂ au luat cetățenii din comuna Ariceștii Rahtivani?

image-221
Dudau Andreea Valentina

În urma mai multor sesizări fără succes privind traficul greu prin comuna datorat mașinilor de mare tonaj (peste 7,5 tone), cetățenii din comuna Ariceștii Rahtivani au decis să facă o petiție!

ÎN ATENȚIA CETĂȚENILOR DIN COMUNA ARICESTII RAHTIVANI: „Noi, cetățeni ai comunei Aricestii Rahtivani am luat inițiativa de a începe o acțiune cetățenească, demarând o petiție online prin care dorim sa schimbăm situația de la nivelul comunei Aricestii Rahtivani în ceea ce privește traficul greu prin comuna datorat mașinilor de mare tonaj (peste 7,5 tone).”

De asemenea, o altă problemă sesizată este a balastierelor de pe aria comunei.

„Rugam cetățenii comunei Aricestii Rahtivani sa semneze petiția noastră fie online, fie în zilele de 30 noiembrie, 9 decembrie și 16 decembrie când vom fi prezenți pe teren pentru strângere de semnături în paralel cu petiția online!” au mai adăugat aceștia.

VEZI AICI PETIȚIA!

Petiția vine ca „soluție rămasă” în urma mai multor sesizări care nu au primit un răspuns. În urmă cu două săptămâni, problema era din nou semnalată pe un grup local:

„Bună dimineața! Se pare că se construiește o autostradă în Ariceștii Rahtivani. Ce noroc pe noi! De o săptămână curg basculantele pe str. Morii, pe lângă shaormerie, indiferent de oră. Indiferent este puțin spus, se pare că se folosesc ore și zile când nu există controale. Weekend şi ore din intervalul 18-24 sau chiar până la 1. Acum s- au pornit afacerile la 5.00. Autoritățile locale sunt, ca de fiecare dată, la somn sau în vacanță. Ce contează traficul greu prin zonele și pe străzile locuite! Banii nu au miros. O să contactez toate autoritățile pentru a afla ce regim are traficul greu prin satele Ariceștiului, cum se stă cu autorizațiile și avizele balastierelor, acte transport, ANAF Antifrauda etc. Vă țin la curent. PS Nu este prima dată dar am trecut cu vederea. Acum s-a sărit calul.”

Așteptăm un răspuns din partea primăriei pe adresa redacției: office@republikanews.ro.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor