logo
RNTV Live

EXCLUSIV: Câți ani trebuie să muncească un român pentru a-și permite un Nissan Skyline GT-R, ca cel din Fast and Furious?

Nissan_Skyline_-_2F2F
Dudau Andreea Valentina

Visul oricărui fan al seriei Fast and Furious, care numără la momentul actual 10 filme, este să își cumpere una dintre mașinile de curse prezente în film, dar oare cât trebuie să muncească un roman pentru a-și achiziționa o mașină ca a lui Brian O’Conner: un Nissan Skyline GT-R?

Prețul unui Nissan Skyline GT-R ca cel prezentat în filmele Fast and Furious poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi vârsta mașinii, starea sa generală, kilometrajul, modificările aduse și altele.

De obicei, modelele din anii ’90 ale Skyline GT-R sunt cele mai căutate și pot fi vândute la prețuri mai mari.

Un Nissan Skyline GT-R R34, similar cu cel din Fast and Furious, poate costa în prezent între 50.000 și 150.000 de dolari, sau chiar mai mult, în funcție de condiția specifică a mașinii și de piața locală. Este important să fie avut în vedere faptul că anumite modificări aduse mașinii, precum cele prezentate în filme, pot influența și mai mult prețul.

În prezent, salariul mediu în România este în jur de 5.500 – 6.000 de lei brut pe lună, ceea ce poate echivala cu aproximativ 3.000 – 3.500 de lei net, în funcție de sectorul de activitate, nivelul de experiență și alte factori. Ceea ce înseamnă aproximativ 750 – 875 de dolari pe lună!

Astfel, un român cu un salariu mediu care și-ar economisii toți bani, fără alte cheltuieli suplimentare, ar fi nevoit să muncească între 6 și 16 ani pentru a-și permite o astfel de bijuterie auto!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor