logo
RNTV Live

Examenul de Bacalaureat pune pe mute sirenele din Prahova

alarmare publică sirenelor sursa foto jurnaşul .ro
Mihai Constantinescu

Examenul de Bacalaureat pune pe mute sirenele din Prahova

Reprezentanţii ISU Prahova anunţă că în contextul desfășurării unei probe a Bacalaureatului, pentru a nu crea disconfort în rândul elevilor și profesorilor, în cursul zilei de astăzi nu vor fi verificate sirenele de alarmare publică.

“Suntem alături de toți cei care parcurg “examenul maturității” și replanificăm organizarea exercițiului de alarmare a populației pentru miercuri, săptămâna viitoare.

În această perioadă, utilizarea sirenelor se va realiza doar în situații reale în care este necesară dispunerea de măsuri de autoprotecție pentru populație.

Cele mai des întâlnite situaţii în care este alarmată populaţia prin intermediul sirenelor electrice şi electronice sunt dezastrele naturale și calamitățile, care pun în pericol viaţa persoanelor.

Asigurăm opinia publică asupra necesităţii şi utilităţii derulării permanente a acestor antrenamente”, s-a precizat într-un comunicat de presă

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor