logo
RNTV Live

Evenimentul RITM IN ACTION: Youth Café Ploiești

54F73ADF-FD33-4B29-9D67-2BAEDF8C919E
Borcea Bianca

Evenimentul RITM IN ACTION: Youth Café Ploiești va avea loc vineri, 26 mai, la Casa Tineretului, str. Nicolae Simache, nr.4., de la ora 17:00-19:30. În cadrul evenimentului, cei prezenți vor participa la o cafenea publică pe tema “Cum conectăm tinerii din Prahova?” și vor afla mai multe despre Rețeaua Informală a Tinerilor din Mediul Rural și despre oportunitățile din programul European Youth Village.

Pentru a participa la evenimentul RITM IN ACTION: Youth Café Ploiești te rugăm să completezi formularul online disponibil AICI cel târziu până pe 24 mai 2023, la ora 23:59. Toți participanții înscriși vor primi confirmarea pe email cel târziu în data de 25 mai.

Sunt invitați să se înscrie la eveniment tineri din mediul rural din județul Prahova, care au vârsta între 15-25 de ani, dar și reprezentanți ai elevilor, voluntari și membri ai unor organizații de tineret sau lucrători de tineret care provin din rural sau își desfășoară activitatea cu tineri din mediul rural.

Toți participanții vor primi un Certificat YouthPass ca urmare a implicării lor pe tot parcursul evenimentului. Participarea minorilor va fi posibilă doar în baza unui acord parental, ce va fi trimis pe mail celor selectați după finalizarea procesului de selecție.

Rețeaua RITM sau Rețeaua Informală a Tinerilor din Mediul Rural este o structură informală, fără personalitate juridică – creată sub umbrela programului European Youth Village – care își propune să crească gradul de reprezentare al tinerilor din mediul rural în procesul de luare a deciziilor, atât la nivel local, județean, regional, dar mai ales la nivel național.

Activitate organizată de Grupul de Inițiativă al Tinerilor din Dumbrava- Sat European de Tineret 2023, în parteneriat cu Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, în cadrul proiectului RITM UP coordonat de Guvernanța programului European Youth Village (Asociația Go Free și Asociația pentru Dezvoltare Activă), cu sprijinul programului Erasmus Plus al Uniunii Europene.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor