logo
RNTV Live

Europarlamentar ce și-a hărțuit o asistentă pe motivul că era în „burnout”

mihai-tudose
Andrei-Vlăduț Gușter

Scandal mare după ce Mihai Tudose, europarlamentar român, a fost acuzat că a hărțuit sexual o asistentă din cadrul biroului de la Bruxelles.

Timp de doi ani, în perioada 2019-2020, ar fi avut loc incidentele. Presa a dezvăluit faptul că victima se angajase ca asistentă în vara lui 2019 la un europarlamentar „proaspăt ales”.

În declarația sa, asistenta spune că, după ce a acceptat postul, „europarlamentarul mi-a spus să merg în fața lui și a recunoscut la un moment dat că vrea să se uite la fundul meu. I-am spus că este inacceptabil. Multe remarci fizice, ‘ar trebui să te îmbraci mai mult în fustă, știi că ai craci frumoși, ce mironosiță ești’. Vorbea cu organele masculine tot timpul, îl rugam, ‘când mergi cu mine pe coridor nu-ți bagi alea în toate cele’. I-am zis că aici oamenii nu se comportă așa”.

În dezvăluirile inițiale, fosta asistentă afirmă că șeful ei s-ar fi purtat foarte urât și cu o colegă de birou. Într-un sfârșit, victima a plecat de la cabinetul europarlamentarului incriminat, dar tot nu a scăpat de amenințări.

Declarația lui Mihai Tudose: „Nu m-a chemat nimeni, la nici o anchetă, nu a fost nici o acuzație oficială. Se trezește cineva să vorbească, nu intru în polemică. Am dat-o afară, a invocat că are burnout, nu intru în detalii.”

Sursă: stiripesurse.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiadi deseuri prahovaromsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor