logo
RNTV Live

Este scandal la Ploiești pe tema termiei/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Este scandal la Ploiești pe tema termiei.  Nemulțumit de concluziile sedințelor consiliilor reunite de miercuri, primarul Andrei Volosevici a criticat joi decizia consilierilor. A anunțat că Veolia nu vrea să stea 90 de zile după data de 31 martie. Andrei Volosevici este de părere că mai mulți aleși au semnat fără sa gândească un proiect care va costa multi bani administrațiile locale, dar va lăsa și orașul fără apa și căldură.

Este scandal la Ploiești pe tema termiei

Veolia Energie va înceta sa mai furnizeze agent termic, deși era obligata pe o perioada de încă 90 de zile, după data de 31 martie, final de sezon. Anunțul a fost făcut de primarul Andrei Volosevici, în cadrul unei conferințe de presă. Acesta a criticat decizia consilierilor de a vota un proiect prin care au impus companiei Veolia să continue prestarea serviciului de termoficare încă 90 de zile după 1 aprilie, deși operatorul a anunțat încă din 27 octombrie că își va înceta activitatea la 31 martie.

La acest moment primarul Andrei Volosevici este de părere că in urma ședinței comune de Consiliu Local și Județean, mai mulți aleși au semnat fără sa gândească un proiect care va costa multi bani administrațiile locale, dar va lăsa și orașul fără apa și căldură.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cine-este-luat-pe-front-in-caz…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiesti-accident-socant…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor