logo
RNTV Live

Este jale în Prahova! Peste 300 de sancțiuni aplicate de polițiști în ultimele 24 de ore

acțiune rutiera
Erika Stoica

Ieri, polițiștii prahoveni au organizat 6 acțiuni punctuale, prilej cu care s-a acționat atât pentru pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, cât și pentru impunerea unui climat de siguranță rutieră.

Acțiunile s-au desfășurat cu sprijinul structurilor de investigații criminale, ordine publică, dar și rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, dar și cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova.

În urma controalelor au fost legitimate peste 600 de persoane, verificate 250 de autovehicule și au fost efectuate 230 de testări cu aparatele etilotest și drugtest.

Astfel, în urma neregulilor constatate, în cele 24 de ore au fost aplicate 330 de sancțiuni contravenționale în valoarea de peste 100.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute 7 permise de conducere și au fost retrase 19 certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiștii prahoveni au intervenit la peste 150 de solicitări, dintre acestea 120 fiind sesizate prin SNUAU 112, iar în cadrul intervențiilor au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale conform Legii nr.61/1991, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoarea de 7.500 de lei.

Polițiștii prahoveni vor acționa, în continuare, pentru siguranța cetățenilor și menținerea unui climat de ordine și liniște publică, pe raza întregului județ.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor