logo
RNTV Live

“Este cea mai mare minciună”. Reacția viceprimarului George Pană la acuzațiile primite

george_pana
rnews

După ce viceprimarul George Pană a fost acuzat într-o emisiune difuzată pe Realitatea Tv că a amenintat cu evacuarea comercianții care vând pe platoul Halelor Centrale dacă nu merg la mitingul organizat de Dragnea acesta a declarat că este cea mai mare minciună care ar fi putut fi promovată în acest context.

Iată declarația postată de către viceprimarul George Pană pe pagina sa de facebook:

Inteleg ca sunt acuzat ptr faptul că “am amenintat cu evacuarea comercianții care vând pe platoul Halelor Centrale” dacă aceștia nu vor participa la mitingul din data de 09 iunie.
Pot spune ca este cea mai mare minciună care ar fi putut fi promovată în acest context.
Dincolo de faptul că nu am absolut nici o atributie în gestionarea contractelor comerciantilor trebuie spus că nu am absolut nici un fel de relatie de prietenie sau profesională cu vreunul din ei.
Pot însă să mă gîndesc la faptul că lupta mea dusă în vedere construirii noii piete centrale agroalimentare naște se pare unele pasiuni din partea adversarilor realizării acestei nevoi absolute pentru Ploiesti si ploiesteni, pasiuni care dincolo de dorinta de a bloca un astfel de proiect se regăsesc inclusiv în astfel de minciuni.
O astfel de “presiune” nu există iar cei care ma cunosc stiu cu siguranță că acest mod de manifestare nu ma caracterizează.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor