logo
RNTV Live

Emil Boc a sugerat că ar fi mai potrivit să discute în privat, la o întâlnire informală, după ce a fost ridiculizat de Traian Băsescu: „Vom vorbi în privat, la o cafea”

emil_boc
Constantin Corina

Emil Boc, primarul orașului Cluj-Napoca, a răspuns miercuri la afirmațiile făcute de Traian Băsescu în emisiunea Jurnalul de seară, din seara precedentă

La emisiunea Jurnalul de Seară de la Digi24, Traian Băsescu a menționat că foștii săi colegi, Emil Boc, Gheorghe Falcă și Vasile Blaga, au adoptat ideea că sunt brătieni și “se trag din Brătieni”.

Într-o notă ironică, Băsescu a adăugat că, în cazul său, rămâne cu ideea că este urmaș al lui Petre Roman și nu pretinde un pedigree atât de impresionant din punct de vedere politic.

Aceste observații au fost făcute în contextul în care a fost întrebat despre situația celor trei lideri PNL, după ce a transmis anterior că “se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă și Blaga comasați cu PSD”. În replică, Emil Boc a afirmat că îi va purta mereu respectul președintelui Băsescu, având în vedere parteneriatul lor anterior, și că, chiar dacă nu este de acord cu unele opinii sau formulări, va discuta aceste aspecte în privat, într-un cadru mai relaxat, fie la Cluj, Bruxelles sau București. De asemenea, a subliniat că a rămas fidel aceluiași partid timp de 30 de ani, indiferent de schimbările de denumire sau de context politic.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor