logo
RNTV Live

Elon Musk anunță că X va lansa în curând o aplicație pentru televizoare, sugerând că YouTube ar putea avea un nou rival

Twitter-‘cheated-thousands-it-fired-out-of-their-severance-Elon-Musk-owes-over-500-million
Constantin Corina

Miliardarul Elon Musk a anunțat că videoclipurile lungi de pe platforma X vor fi disponibile în curând pe televizoarele inteligente

În octombrie anul trecut, platforma a introdus o versiune timpurie a apelurilor video și audio pentru unii utilizatori, după ce Elon Musk a exprimat intenția de a transforma platforma într-o super aplicație, care să ofere servicii de la mesagerie la plăți peer-to-peer.

În curând”, a spus Musk într-un răspuns scurt pe X la postarea unui utilizator conform căruia videoclipurile de lungă durată ale platformei vor putea fi vizionate direct pe televizoarele inteligente. Conform informațiilor din Fortune, X se pregătește să lanseze o aplicație TV, care ar putea să semene cu aplicația TV oferită de serviciul video YouTube al Google, după cum a citat o sursă neidentificată care a sugerat că Musk intenționează să concureze cu YouTube. X nu a oferit imediat detalii suplimentare despre aplicație în urma unei solicitări din partea Reuters.

În efortul său de a deveni „o platformă video în primul rând”, X a încheiat parteneriate cu personalități precum fostul comentator Fox, Tucker Carlson, și fostul prezentator CNN, Don Lemon. Deși platforma a avut dificultăți în reținerea agențiilor de publicitate din cauza controverselor de când a fost achiziționată de Musk în 2022, aceasta a declarat luna trecută că va permite agențiilor de publicitate să difuzeze anunțuri video lângă anumiți creatori de conținut.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor