CSO Plopeni si CS Blejoi au terminat la egalitate ultimul meci al acestui an al Ligii a 3 a. A fost o partida echilibrata, iar cele doua goluri au venit pe finalul partidei. CS Blejoi termina anul pe locul 2 al Ligii a 3 a, in timp ce Plopeniul este abia pe locul 7.

CSO Plopeni si CS Blejoi au oferit un meci echilibrat în ultimul meci din 2023, al Ligii a 3 a.

Scorul final a fost 1-1, iar cele două goluri au venit pe finalul partidei. Tudor a marcat pentru CS Blejoi în minutul 84, iar Raul Bucur a egalat pentru Plopeni în ultimele secunde ale prelungirilor.

CS Blejoi este una dintre cele mai puternice echipe din Seria a 4 a a Ligii a 3 a, având deja asigurat accesul în play-offul competiției și șanse mari de promovare în Liga a 2 a. Blejoiul termină anul pe locul 2 cu 32 de puncte, cu doar 3 puncte mai puțin de CS Dinamo.

În schimb, Plopeniul nu are mari șanse pentru a prinde play-off. Echipa nu trebuie să piardă niciun meci până la finalul campionatului. CSO Plopeni este pe locul 7 în clasamentul seriei cu 18 puncte

Probleme au și celelalte două echipe prahovene din seria a 4 a. Tricolorul Breaza si CS Păulesti ocupă ultimele locuri ale seriei, cu sanse uriașe de a retrograda la finalul sezonului.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *