logo
RNTV Live

Efectul lui Picasso: Tururi ghidate în București! Expoziția marchează 50 de ani de la dispariția lui Pablo Picasso

Captura-ecran-243
Constantin Corina

Într-o incursiune remarcabilă în universul artei moderne, Expoziția “EFECTUL PICASSO” își deschide porțile în România, aducând pentru prima dată în țară capodopere semnate de legendarul Pablo Picasso. Organizată în cadrul proiectului internațional #picassocelebration, evenimentul marchează 50 de ani de la dispariția maestrului spaniol, reprezentând o oportunitate unică de a explora moștenirea sa artistică și impactul asupra artiștilor contemporani.

Descoperă expoziția deceniului împreună cu Marian Zidaru, Valeriu Mladin și Erwin Kessler.

𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐭𝐮𝐫𝐮𝐫𝐢 𝐠𝐡𝐢𝐝𝐚𝐭𝐞:

  • 𝐓𝐮𝐫 𝐠𝐡𝐢𝐝𝐚𝐭 𝐜𝐮 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐙𝐢𝐝𝐚𝐫𝐮
    10 ianuarie, ora 19.00
  • 𝐓𝐮𝐫 𝐠𝐡𝐢𝐝𝐚𝐭 𝐜𝐮 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐫𝐢𝐮 𝐌𝐥𝐚𝐝𝐢𝐧
    18 ianuarie, ora 19:00
  • 𝐑𝐨𝐧𝐝𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐧𝐨𝐚𝐩𝐭𝐞 𝐜𝐮 𝐄𝐫𝐰𝐢𝐧 𝐊𝐞𝐬𝐬𝐥𝐞𝐫
    Tur-retur al expoziției Efectul Picasso
    22 ianuarie, ora 20.00

Bilete: https://www.entertix.ro/evenimente?s=efectul+picasso

#picassocelebration reprezintă un demers de amploare ce are ca scop omagierea contribuției lui Pablo Picasso la dezvoltarea artei moderne și, în același timp, evidențierea diversității și creativității artiștilor contemporani.

România se află în fruntea țărilor din Europa Centrală și de Est implicate în această amplă inițiativă culturală lansată de Spania și Franța.


Concepută împreună cu Musée national Picasso-Paris, susținută de Ministerul Culturii și Primăria Municipiului București – prin ARCUB și sponsorizată de instituții culturale și companii locale, Efectul Picasso va ocupa MARe în întregime. Expoziție prezentată de MARe & UniCredit Bank.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor