Caz incredibil la o gradinita din Ploiesti. O educatoare care este anchetata de Inspectoratul Scolar dupa ce mai multi parinti s-au plans ca este agresiva cu copiii, ca-i loveste si ii trage de par este din nou aratata cu degetul. Tatal unei copile sustine ca educatoarea, care a ramas in gradinita a tras-o din nou de par, pe fetita sa. Culmea este ca acuzatiile vin la numai doua saptamani de la izbucnirea primului scandal. Politia a deschis un dosar penal in acest caz, dupa ce o petitie a fost inaintata chiar de Avocatul Poporului. Marti inspectorii de la Protectia Copilului au mers si ei in unitatea de invatamant sa faca verificari.

Este discutia revoltatoare purtata de o mama si fetita acesteia, care invata in clasa in care educatoarea de la gradinita numarul 40 din Ploiesti face educatie prin teroare.

Este practic a doua oara cand dascalul de la clasa adopta o alta metoda de educatie. Si culmea, cu acelasi copil.

De la ultima bataie primita copiii din clasa in care preda invatatoarea nu au mai povestit acasa parintilor ce se intampla in timpul programului.

Conducerea institutiei de invatamant a pornit o ancheta, care pare, insa, sa nu o afecteze in niciun fel pe educatoarea. Si de care nici nu tine cont.

Doar ca ancheta este desfasurata acum de mai multe institutii. Incadrarea dosarului s-a schimbat din civil in penal, dupa ce chiar Avocatul Poporului a inaintat o petitie catre oamenii legii.

Reprezentantii Inspectoratului Scolar au facut si ei o sesizare la politie, cu privire la nesupunerea dascalului fata de decizia consiliului de administratie din cadrul gradinitei numarul 40 din Ploiesti.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *