logo
RNTV Live

Echipa națională a României a triumfat în fața Israelului, asigurându-și astfel locul la Campionatul European din 2024

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-FC HERMANNSTADT, SUPERLIGA SUPERBET (24.09.2023)
Constantin Corina

Echipa națională de fotbal a României și-a securizat participarea la Campionatul European din 2024, în urma unei victorii esențiale în deplasare împotriva Ungariei și Israelului, cu scorul de 2-1, în această seară

Echipa națională de fotbal a României și-a asigurat locul la Campionatul European din 2024, după ce a obținut o victorie crucială în deplasare împotriva Ungariei, în fața Israelului, cu scorul de 2-1, în seara aceasta.

Așadar, după o absență de 8 ani, naționala de fotbal a României revine la un turneu final de Campionat European. Calificarea a fost confirmată în urma rezultatului înregistrat sâmbătă seară în Ungaria, unde tricolorii au câștigat cu 2-1 împotriva Israelului.

Cu necesitatea de a obține cel puțin un rezultat de egalitate pentru a se califica la Euro 2024, echipa României a reușit să învingă Israelul cu 2-1, întorcând rezultatul de la 0-1.

Prin această performanță, România și-a asigurat locul în turneul final din Germania înaintea ultimei etape, în care va întâlni Elveția. Elvețienii au înregistrat o remiză cu Kosovo, scor 1-1, iar România se află acum pe primul loc în grupă. Un rezultat de egalitate în meciul de pe Arena Națională ar consolida poziția tricolorilor ca lideri ai grupei preliminare.

Următorul meci al României împotriva Elveției este programat pentru marți, la ora 21:45.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor