Sursă foto: Ziarul Prahova

Gruparea ploieșteană de minifotbal Club Oilfriends, una dintre cele trei reprezentante ale Ligii de Minifotbal Prahova la Cupa României, s-a calificat în sferturile de finală, unde a avut ghinion și a fost eliminată la loviturile de la 7 metri, deși controlase autoritar jocul.

Învinși până la urmă de TMV Ovidiu Constanța, bleu-albaștrii conduși de Robert Mălescu s-au impus în grupa 12 în fața unor formații precum Electrictelecom București, scor 3-2 și Liberto Iași, scor 2-1.

În 32-mi, „picăturile” au trecut de Inter Sibiu, scor 4-2, iar în șaisprezecimi au eliminat formația din Câmpulung Muscel, New Times, fără să încaseze gol (2-0).

Un gest de fair-play al unui cunoscut fotbalist din județ, Simon Măzărache, care a evoluat inclusiv la Petrolul Ploiești, a impresionat la această partidă. Atacantul s-a oprit din alergare, deși era singur cu portarul Eduard Preda, refuzând să marcheze în timp ce Marian Matei de la Oilfriends era căzut.

Jucătorii lui „Ollie” au continuat perfect ziua, eliminând-o la loviturile de departajare pe FanCourier București, după ce scorul în cele 40 de minute a fost egal, 2-2.

Excelentul loc 6 obținut la Cupa României de Mălescu & co., în condițiile în care au fost 96 de echipe participante, a făcut cinste Prahovei la o competiție extrem de intens disputată.
Celelalte două formații au reprezentat și ele, în mod onorabil, județul. Pe de-o parte, Arhivarul Ploiești s-a oprit în șaisprezecimile competiției, în timp ce Athletico Râfov a urmat-o îndeaproape, având, de asemenea, o prestație apreciată.


Duminică, după ce au fost eliminați din competiție, ploieștenii și-au jucat șansa pentru competiția Socca Champions League, ajutați de locul obținut la Cupa României. Astfel, Oilfriends a învins în semifinale echipa Epic Oradea, scor 4-1, pierzând în finală în fața puternicei grupări Bella Venezia București (4-0).

Sursă: Ziarul Prahova

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *