logo
RNTV Live

Echipa de minivolei băieţi a CSM Ploieşti se califică în faza semifinală a campionatului!

volei
Erika Stoica

Echipa de minivolei băieţi a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Ploieşti a reuşit o performanţă remarcabilă, calificându-se în Faza Semifinală a campionatului după un sezon plin de luptă și determinare. Sub îndrumarea antrenorului Adi Moroianu, echipa a demonstrat un spirit de echipă puternic și o dorință de victorie de neegalat.

Calificarea a fost obținută după ce echipa a ocupat poziția secundă în clasamentul Seriei C, la o luptă strânsă cu CSŞ CS Arcada Galaţi. Momentul decisiv a fost ultimul turneu al sezonului regulat, găzduit de CSŞ Dream Tulcea, unde băieții au reușit o victorie crucială cu 3-1 în meciul direct împotriva echipei din Galați, cu care se aflau la egalitate de puncte după trei turnee.

Cu toate că au cedat în alte partide ale turneului, inclusiv în fața favoritei CSŞ Dream Team Tulcea și în disputa tensionată cu CSM Constanţa, calificarea în Faza Semifinală a fost deja asigurată cu o zi înainte.

Lotul de jucători folosit în turneul de la Tulcea a inclus pe: Cătălin Beciu, Radu Bratu, Horia Ionescu, Liviu Mihalcea, Teodor Marin, Tudor Popescu, Alexandru Radu, Luca Georgescu și Mihai Dumitraşcu.

Faza semifinală a campionatului este programată să aibă loc în perioada 12-14 aprilie, iar echipa CSM Ploieşti se pregătește intens pentru această etapă crucială.

De asemenea, în weekend, echipa de volei fete „U17” a clubului a susținut un meci în cadrul Seriei C Perspectivă, însă a suferit o înfrângere cu ACS Bravol B Braşov. Cu toate acestea, elevele lui Robert Tvardochlib își continuă eforturile și se pregătesc pentru returul întâlnirii de sâmbătă, programat în deplasare la Braşov.

Echipa de minivolei băieţi a CSM Ploieşti a demonstrat din nou angajamentul și talentul său în cadrul competiției și este determinată să continue să își impresioneze suporterii în fazele următoare ale campionatului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor