logo
RNTV Live

Echipa de handbal juniori 4 a CSM Ploieşti s-a calificat pentru Faza Euroregiune a campionatului

10498800996331061145
Erika Stoica

Echipa de handbal juniori 4 a CSM Ploieşti a demonstrat încă o dată determinare și performanță, calificându-se pentru Faza Euroregiune a campionatului după o serie impresionantă de victorii în etapa locală.

Astăzi, în cadrul Fazei Judeţene desfășurate la Mizil, acești tineri talentați au triumfat în ambele meciuri din Grupa B, organizată de AJH Prahova. Sub îndrumarea antrenoarei Gabriela Enache, echipa a obținut o victorie categorică cu scorul de 31-4 (13-1) împotriva echipei CSO Mizil 1, urmată de o victorie strânsă, cu scorul de 14-11 (6-7), în disputa cu CSO Tricolorul Breaza. Aceste rezultate i-au propulsat pe locul întâi în Grupa B, consolidându-și poziția de favoriți în competiție.

Alături de CSM Ploieşti, s-au calificat în semifinalele de luni și echipele Tricolorul Breaza, ACS Academia Juniori 1 Ploieşti și CSŞ Ploieşti. Semifinalele de luni vor aduce confruntări intense, într-o demonstrație a celor mai bune echipe din competiție.

Lotul echipei folosit în acest turneu a fost alcătuit dintr-o serie de jucători talentați, sub îndrumarea atentă a antrenoarei Gabriela Enache.

Urmează săptămâna viitoare, marți și miercuri, Faza Judeţeană rezervată fetelor, unde CSM Ploieşti va fi reprezentată de două echipe. Competiția promite să fie la fel de intensă și spectaculoasă, sub privirile atente ale iubitorilor de handbal din întreaga regiune.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor