logo
RNTV Live

Echipa de baschet a Colegiului „Mihai Viteazul” Ploiești se califică la faza finală a ONSS

7629475290500974021
Erika Stoica

Într-o demonstrație de forță și abilitate, echipa de baschet a Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Ploiești s-a calificat pentru Faza Finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la nivel de licee (ONSS), după o victorie zdrobitoare împotriva echipei Colegiului Național „Alexandru Ioan Cuza” Alexandria, cu scorul de 101-42.

Meciul hotărâtor, desfășurat în Sala Sporturilor Olimpia, a atras atenția prin prezența Managerului General al Federației Române de Baschet, Cătălin Burlacu, care a efectuat simbolic angajamentul de start al întâlnirii. Echipa Colegiului „Mihai Viteazul”, pregătită de profesorul Nicolae Băcan, a demonstrat un joc solid și coordonat, iar performanțele lor au fost evidențiate și de legitimația la CSM Petrolul Ploiești a 10 dintre sportivii participanți: Robert Pătraru, Alexandru Dimov, Andrei Velcea, Petru Voiculescu, Rareș Movileanu, Tudor Pîrvu, Armand Suciu, Rareș Mihalache, Octavian Ion și David Rașoga. Alți doi jucători, Codruț Dinu și George Angelian, nu au putut participa, fiind plecați la Galați pentru un meci al echipei de seniori din Liga Națională.

Echipa „Mihai Viteazul” se alătură câștigătoarelor din cele 8 zone ale competiției, calificându-se astfel pentru Faza Finală ce va avea loc în perioada 25-28 aprilie, la Satu Mare. Oportunitatea de a participa la acest eveniment reprezintă o recompensă binemeritată pentru efortul și dedicarea jucătorilor și antrenorilor, iar comunitatea îi va susține cu entuziasm în următoarea etapă a competiției.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor