Mai mult de 60% dintre cumpărătorii din orașe, care intenționează să plaseze comenzi în timpul Black Friday, optează pentru livrarea coletelor la punctele Easybox.

Mai mult de 60% dintre consumatorii din mediul urban care vor plasa comenzi de Black Friday optează pentru livrarea la punctele Easybox, conform unui sondaj realizat de compania de curierat Sameday. Majoritatea comercianților vor derula campania de reduceri pe 10 noiembrie.

Pentru a face față numărului mare de colete în cadrul campaniei Black Friday, volumul de livrări crește semnificativ, iar în cea mai aglomerată zi din an, angajații companiei livrează 600.000 de colete. Compania Sameday va crește numărul de angajați din depozit cu 45% și va avea cu 22% mai mulți curieri pe teren. De asemenea, numărul de TIR-uri pentru livrare va crește cu 45% în comparație cu o perioadă normală.

Pe durata campaniei Black Friday din acest an, coletele vor fi păstrate în easybox pentru maxim 36 de ore de la încărcare. Produsele comandate în această perioadă vor ajunge la destinatar într-un interval de 24 – 48 de ore de la momentul ajungerii în hub-ul de livrare, iar toate comenzile vor fi livrate într-un interval de până la 10 zile.

Compania Sameday este pregătită să facă față cererii ridicate din această perioadă aglomerată, iar cu peste 4.960 de unități Easybox în România, Ungaria și Bulgaria, și cu peste 73% dintre magazinele online din ecosistemul său care au livrat cel puțin un colet la Easybox în primele 9 luni ale acestui an, se estimează că vor fi livrate 2,4 milioane de colete în cadrul ediției Black Friday din acest an, cu o creștere estimată de peste 40% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Compania Sameday este dedicată asigurării unei experiențe de livrare fără griji în ciuda provocărilor întâlnite în cea mai aglomerată zi a anului, Black Friday. Aceasta a investit constant în tehnologie, consolidarea capacității operaționale și relațiile cu partenerii, iar rezultatele acestor investiții financiare și emoționale devin evidente în această perioadă.

Cu aceste pregătiri, Sameday Group este gata să ofere servicii optime într-o perioadă agitată, asigurând că fiecare colet ajunge la destinație în cel mai scurt timp.

În acest an, Black Friday va avea loc pe 10 noiembrie 2023, iar majoritatea comercianților își vor desfășura campaniile de reduceri în această zi. Diferiți comercianți pot avea perioade de reduceri mai lungi sau în mai multe etape, așa cum ați menționat pentru Flanco, Altex, Media Galaxy, About You, Fashion Days și Elefant.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *