Mirela Vaida a trecut plin clipe cumplite, chiar pe scenă când o hemoragie a îngrozit-o pe artistă!

Trauma Mirelei Vaida: a pierdut o sarcină chiar în timp ce se afla pe scenă! Vedeta a trecut prin momente cumplite.

Acum un an, la podcast-ul „La povești cu Sanfira”, Mirela a povestit cel mai greu moment din viața sa. Ea a declarat faptul că a avut probleme în a deveni mamă și a pierdut două sarcini înainte de nașterea Clarei, fata cea mare a vedetei.

Pentru artistă, unul din avorturile spontane s-a petrecut chiar pe scenă: Pe Carla am făcut-o foarte greu. Am pierdut două sarcini. Pe amândouă urât… Cu hemoragie, fix pe scenă, unde nu puteai să faci nimic. Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți”.

Medicii nu i-au mai dat speranță Mirelei, dar ea a găsit-o în biserică: „Am fost puternică. Am luat calea mănăstirilor, bisericilor… să întreb de ce mi se întâmplă asta. Mama mea mi-a zis că bunica făcuse șapte copii. Mă gândeam cum să nu pot eu să fac asta… ar fi cel mai mare blestem. Uite așa m-am chinuit mult. Mult. Am mers pe la tot felul de biserici, pe la tot felul de oameni care să îți spună ce să faci, chiar nu mai aveam speranță. Doamna doctor mi-a zis că dacă fac 35 de ani, să nu mai aștept, că va trebui să fac fertilizare in vitro. Mi-a zis că șansele scad cu fiecare an după 30 de ani”.

Prezentatoarea TV s-a căsătorit cu Alexandru Vaida, în anul 2009. După două sarcini pierdute, Mirela este mamă a trei micuți:  Carla (6 ani), Vladimir (5 ani) și Tudor (4 ani). Soțul ei nu este o persoană publică, fiind director comercial la o firmă din Sibiu.

„Dacă eu pierdusem două sarcini, am spus că nu mai spun până când nu e mare copilul. Am născut-o pe Carla natural, deși doctorița mi-a zis să nu o nasc natural, că am avut probleme, am zis că dacă Dumnezeu mi-a dat copilul eu pot să îl nasc natural. Și am născut, la 33 de ani”, a adăugat vedeta.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *