Warner Bros a amânat lansarea planificată pentru noiembrie a filmului său cu buget mare, Dune, până în martie 2024.

Un purtător de cuvânt a spus că filmul nu va fi lansat în timp ce greva actorilor de la Hollywood este în desfășurare, deoarece vedetele nu au putut promova filmul.

Dune: Part Two, cu Timothee Chalamet și Zendaya, a fost unul dintre cele mai așteptate filme din 2023.

Noua dată de lansare înseamnă că filmul este acum scos din concurs pentru sezonul de premii la începutul anului viitor.

Dar Warner Bros a spus ca având în vedere că vedetele sunt în prezent indisponibile pentru a promova filmul si ca este reticent să-l lanseze așa cum a fost programat, de teamă să nu piardă câștigurile financiare.

De când au început grevele, au existat o serie de weekenduri slabe de deschidere pentru filme din cauza interzicerii promoționale.

Schimbarea programului de lansări Warner Brothers a cauzat și o întârziere pentru alte lansări, studioul anunțând și astăzi că amână Godzilla x Kong: The New Empire din 15 martie până în 12 aprilie 2024.

Premiile Oscar

Termenul limită de depunere a premiilor Oscar pentru categoriile generale este 18 noiembrie 2023, cu votul preliminar pe lista scurtă și rezultatele anunțate în decembrie.

Perioada de vot se va desfășura apoi în perioada 11-16 ianuarie 2024, cu anunțul oficial al nominalizărilor pe 23 ianuarie.

Acest lucru lasă Dune: Part Two complet în afara cursei, iar echipa din spatele filmului va trebui să aștepte până în 2025 pentru a concura.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *