Duane Davis, fostul lider al unei bande de gangsteri, a pledat nevinovat la un tribunal din Las Vegas în cazul uciderii rapperului Tupac Shakur din 1996.

Duane Davis, cunoscut ca „Keefe D,” fost lider al bande de gangsteri South Side Compton Crips, a pledat nevinovat la un tribunal din Las Vegas în cazul uciderii rapperului Tupac Shakur din 1996. Davis a fost acuzat de crimă în septembrie, deși nu a fost cel care a tras focurile de armă în timpul asasinatului.

El a recunoscut anterior implicarea sa în uciderea lui Tupac Shakur și a lui Marion Knight, cunoscut sub numele de „Suge,” ca represalii pentru un atac asupra nepotului său. Conform legii din Nevada, oricine promovează sau participă la crimă, chiar și indirect, poate fi acuzat de crimă.

Tupac Shakur era o celebritate în lumea muzicii rap la momentul morții sale, iar moartea sa a fost legată de conflictele între bande. Procurorii au decis să-l acuze pe Davis după ce acesta a vorbit deschis despre implicarea sa în crimă într-o autobiografie și la televiziune.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *