logo
RNTV Live

Drumurile din Ploieşti, intră în reparaţii

Mai multe străzi din Ploieşti intră în reparaţii. Vezi care sunt
Theo Tănăsescu

Drumurile din Ploieşti, intră în reparaţii. În acest sens, primarul Municipiul Ploiești, Andrei Volosevici, a semnat ieri acordurile cadru pentru reparaţii curente drumuri în oraşul nostru.

Durata Acordurilor – Cadru este de 4 ani iar lucrările se vor desfășura pe două loturi astfel:

1. Acordul Cadru privind ,,Lucrări de reparare și întreținere a rețelei stradale, lucrări de artă, parcări din Municipiul Ploiești”

– pentru Lot.1 – zona identificată pe harta municipiului Ploiești (rețeaua stradală, lucrări de artă, parcări cuprinse în partea vestică a axei de delimitare a loturilor, respectiv Bulevardul Republicii – Bulevardul Independenței – Bulevardul București, fără axa de delimitare). 

În baza acestui Acord Cadru a fost încheiat Contractul Subsecvent de lucrări privind ,,Lucrări de reparare și întreținere a rețelei stradale, lucrări de artă, parcări din Municipiul Ploiești ”în valoare de 3.000.000,00 lei cu TVA .

2. Acordul Cadru privind ,,Lucrări de reparare și întreținere a rețelei stradale, lucrări de artă, parcări din Municipiul Ploiești”

– zona identificată pe harta municipiului Ploiești (rețeaua stradală, lucrări de artă, parcări cuprinse în partea estică a axei de delimitare a loturilor, respectiv Bulevardul Republicii – Bulevardul Independenței – Bulevardul București, inclusiv axa de delimitare).            

În baza acestui Acord Cadru a fost încheiat Contractul Subsecvent de lucrări privind  ,,Lucrări de reparare și întreținere a rețelei stradale, lucrări de artă, parcări din Municipiul Ploiești”  în valoare de 3.400.000,00 lei cu TVA .                       

Valoarea totală a acestor acorduri, pe durata celor 4 ani  este de 29.204.254,53 cu TVA.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor