Intre 50 si 100 de lei. Cu atat vindea un barbat diferite cantități de substanțe psihoactive către consumatori din județul Prahova. Cum ulciorul nu merge de prea multe ori la apa, barbatul da acum socoteala pentru faptele sale.  

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au intrat pe fir. Potrivit anchetei, în perioada martie 2022 – februarie 2024, un bărbat a comercializat diferite cantități de substanțe psihoactive către consumatori din județul Prahova, cu sume cuprinse între 50 și 100 lei. Acesta a fost depistat în trafic, în municipiul Buzău, având asupra sa cantități de substanțe psihoactive noi destinate comercializării.

Initial, s-a dispus reținerea pe o durată de 24 de ore,  fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Ulterior, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *