Droguri comandate prin aplicatii online criptate! 26 de perchezitii au fost facute, marti, de polițiștii Serviciului pentru Combaterea Criminalității Organizate Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzău, în județele Buzău, Vrancea, Brăila și Teleorman. Vizat a fost un grup infracțional organizat care ar fi vândut droguri de risc și mare risc.

Din cercetări a reieșit că din ianuarie și până acum, mai mulți buzoieni  ar fi achiziționat, de la persoane din județele Vrancea, Brăila și Teleorman, diferite cantități de cannabis, droguri de mare risc și substanțe psihoactive  în vederea comercializării, către consumatori din municipiul Buzău.

Drogurile ar fi fost comandate prin intermediul unor aplicații online criptate, iar plata s-ar fi realizat prin transferuri în echivalentul unei criptomonede.

Distribuția și vânzarea ulterioară a drogurilor ar fi avut loc fără ca persoanele să se întâlnească,  cumpărătorul primind, după ce efectua plata, o fotografie și coordonatele GPS ale locului în care se aflau drogurile.

La sediul D.I.I.C.O.T.– Biroul Teritorial Buzău au fost conduse 25 de persoane, în vederea audierii.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *